DU E EN VANDRANDE LIVSFARA

Jag har blivit så less. Alltså jag är ju ute i nån slags dejtingsväng just nu och det är skitkul för jag älskar att träffa nya människor och sen kan ju en alltid hoppas på att en hittar en fin person att gå på en andra dejt med. Så allt är ju rätt okomplicerat och bra. Men så kryper självhatet in i själva dejtandet och man ba vafan gör du här stick å brinn!!!! men självhatet hänger kvar och säger saker som ”tror du verkligen hon vill gå på dejt med dig, du är ju tjock??”, ”alltså alva hon kanske säger ja men hon menar nej och kommer ställa in dagen innan för att du inte är smal”. OCH DET ÄR SÅ JÄVLA HÄMMANDE. Samt gör mig knäpp. För då vill ju jag fråga tjejen jag ska på dejt med om hon verkligen vill träffa mig fastän jag är tjock. Alltså KOM IGEN kroppen, väx upp.

Det här skyller jag verkligen på hur tjocka framställs i dagens samhälle, hur jävla förbjudet det egentligen är att vara fet, att du är en vandrande hälsofara om du väger mer än x antal kilo. Och det där med hälsofara är väl rätt otydligt beskrivet kan jag tycka. Det är ju vetenskapligt bevisat att det medför vissa risker om man väger över x antal kilo, absolut. Men de dumma i den här frågan är egentligen ni som ANTAR att vi som gör det inte vet någonting om hälsoriskerna och därmed blir dumförklarade. HERREGUD SKÄRP ER, vi blir matade med den skiten varje dag, om hur överjävla dåligt det är att vara tjock.

Jag vill fan bara gå på en jävla dejt med någon som jag tycker är så snygg och smart att jag smäller av, utan att tro att hon gör det för att vara snäll och i hemlighet tycker att jag är ful och tjock. Är det för mycket begärt att vilja unna sig själv lite kärlek efter 24 år som osäker och ensam?

SLUT PÅ RANT

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s