Det är min kropp

Kära ni. Under sen höst och tidig vinter så fick jag äran att vara med i fina Hannas fantastiska dokumentär. Hanna fick inspirationen från ett inlägg jag skrev angående att älska sin kropp i en facebook-grupp. Trots att deprimerade lilla skitjag ställde in några gånger så blev det något av det här och jag är så himla nöjd med resultatet. Samt att jag vill höra mig själv prata om det här i timmar. Dokumentären är tio minuter av er värdefulla tid vilket jag tycker att ni kan unna er:

Vid tankar och åsikter kring det jag pratar om i filmen får ni gärna kommentera vid medhåll eller om ni inte alls håller med.

Be a boss bitch, ut å äg, när du känner dig som en påse eldorado-ris LÅTSAS ATT DU ÄR FKN KAJSA WARG.

Annonser

2 reaktioner på ”Det är min kropp

 1. Glädje o tillfredsställelse börjar med att älska sig själv…då hänger oftast resten av etablissemanget med. En svår sak om man hela tiden får skit av imbecilla, okultiverade och destruktiva människor…eller snarare ”folk”
  Man bör eftersträva den vikten man själv känner att man trivs i..jämnvikt och harmoni…är vad kroppen och själen strävar efter. För hälsans skull.
  Det kan se väldigt olika ut, från person till person. Återigen handlar det om att acceptera, gilla mångfalden och vara nöjd med sig själv.
  Ett elände med affärernas dåliga utbud….jag föreslår att du börjar sy själv…som Lena Ph…hon syr ju alla sina kläder själv..inte bara scenkläderna.
  Anmäl alla sjuka personer..direkt! Det ska svida i skinnet! Mind your own business liksom…vilken jäkla tur att du slår dem alla på fingrarna med dina låtar, rösten och din persona…you rule! 🙂

  Gilla

 2. Alva du är så himla stark!
  Blir så arg när jag hör vad du berättar om hur det var när du gick i skolan! Ändå så gick jag i klassen under dig, och jag är också mullig. Men har inte direkt fått allt hat som du gjorde. Och jag visste inte att du hade det så tufft i skolan, som du verkar ha haft!
  Stå på dig tjejen, för du är så mycket bättre än dom andra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s