Jaha, så vad glowr du på?

Alltså somliga köper ett nytt gymkort efter varje nyårsafton eller bestämmer sig för att sluta röka. Jag köper självhjälpslitteratur och startar bloggar. Det är skillnaden på mig och vanliga, dödliga Svenssons. Herregud, jag ser mig verkligen inte som en Svensson. Känns som att det är det tråkigaste en kan vara. Förlåt alla Svenssons jag känner.

Den här bloggen som jag egentligen inte vill kalla blogg kommer vara ett litet vattenhål för dig och mig. Här kommer jag tjata om smink, gnälla på min psykolog och tipsa om bra grejer (som t.ex att H&M säljer Sleek och att deras highlighter palett är SÅ FIN). Jag kommer också lägga upp ett och annat videoklipp, antingen när jag sminkar mig eller försöker sortera mitt smink trots självdiagnostiserad adhd.

ÄLSKAR att skriva och vara töntig och tråkig fast skitrolig på en och samma gång. Har många gånger fått höra att jag är ett språkligt geni, faktiskt. Sen var det någon som sa att jag har hybris och beter mig som en diva ibland också men det är mindre intressant.

Ser inte det här som nån resa förresten, fyfan vad töntigt det är. Mina resor går enbart till ställen en kan flyga till. Till exempel så flög jag till Umeå i november. Det var en kul resa.

Och namnet då. Alltså jag vet. Ni behöver inte säga nånting. Jag är väl medveten om att det kanske är skittråkigt men in a matter of fact så tycker jag att det är rätt kul. Jag hittade på det tillsammans med min kompis Anna som var så himla smart (hon måste vara smart för snart har hon en kandidat i genusvetenskap!!!!! och då är man smart i min bok) och sa att jag skulle byta ut go mot glow i nåt ord. SÅ KOM JAG PÅ ”VAD GLOWR DU PÅ?”. Det rimmar nämligen väldigt bra med min märkliga förkärlek till världens absolut roligaste dialekt, östgötskan.

Jag kommer att uppdatera den här bloggen varje dag OCH om ni inte får nog så finns det även en instagram som jag tänker fylla med selfies, smink och annat gött och den heter givetvis………

vadglowrdupa

dagens tips: byt ut go mot glow i alla låtar du kommer på. Till exempel: Jag glowr å fiskar OOOOHHOOOOOOHOOOOH. Det blir skitkul.

Tacohej.

Your social media beauty queen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s